Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

VZ Jeseniova 17.6.

16.6.2020. Kategorie: Závody

Dobrý den,
v příloze Vám posílám, tak jak jsem včera přihlásila a podle těchto stránek jsou všichni přijati:-)můžete se podívat....více očí-lepší kontrola mezi přihláškama jsem dělala svým dětem palačinky:-)))kdyby cokoliv volejte!

https://www.jeseniova.cz/prihlaska-detail/?id=65

Propozice jste již dostali v minulém mailu od Zuzky. Vše potřebné se dočtete. První disciplíny začínají v 16h, těm kteří jdou doporučuji být vždy hodinu před startem své disciplíny a hlavně hned, jak přijdete na atletické hřiště vyhledat kancelář a zaplatit startovné!Jaké věci máte mít sebou jistě všichni už dobře víte, nebudu rozepisovat....Ti co jdou dálku, podívejte se na odkaz jeseniova v kolik hodin ji jdete (16h nebo 17h) zadávala jsem tak, aby se vám nekryly disciplíny:-)

Ten kdo se mi neozval má ještě možnost a přihlásím pokud budou volné kapacity.

a

teď společná cesta, pojedu mhd: bus 163 ze Sídliště Rohožník 14:08 h - v Dolních Počernicích přestoupíme na bus 109 14:29 h, kterým dojedeme na Spojovací a odtamtud tram 9 - cíl Biskupcova-SK Jeseniova 14:57 h. Ten kdo se mnou pojede, tak mi dá info-jméno a kde ho mohu očekávat, že se přidá. Cestu zpět si snad všichni pořeší, ale pokud by se našel někdo kdo by měl mít problém, tak mi dá taky vědět a domluvíme se.

Na závodech bychom měli být s Jančou a Danem.

snad jsem na nic nezapomněla, mějte pěkný den

Eva
tel:728919114

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!