Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Vyhlášení Újezdského poháru

19.6.2020. Kategorie: Oddíl

Dobrý den,

vzhledem k CORONAVIRU jsme nemohli v plánovaný čas a to koncem března provést vyhlášení poháru v přespolním běhu za rok 2019 a vyhodnotit nejlepší výkony na dráze za rok 2019. Protože Vás nechceme ochudit o toto, rozhodli jsme se v pondělí 22.6.2020 provést zkrácenou verzi tréninku od 18:00 - 19: 00 hod a poté od 19:00 - 19:30 vyhodnocení udělat. Samozřejmě jsou zváni i rodiče, kteří budou mít zájem, Vyhodnocení bude na atletickém stadionu, budeme doufat, že nezmokneme:-). Prosím předejte si toto info mezi sebou.

Mohla bych touto cestou poprosit o fotografování paní Soukupovou?

Ještě bych chtěla tohoto mailu využít na odeslání přílohy . "Bezinfekčnost", která platí v této upravené verzi rovněž z důvodu CORONAVIRU. Prosím vytiskněte si jí všichni, kdo jedete do Sušice a místo té stávající jí při příjezdu odevzdejte tuto upravenou.

besinfekčnost_2020_COVID_19_atletika.pdf

Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!