Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Aktuálně 8.6.2020

9.6.2020. Kategorie: Oddíl

Dobrý den, 

pokusím se Vám shrnout všechny info a dotazy od Vás:


1.lékařské potvrzení na soustředění: je to potvrzení, které např,.odevzdáváte i na školu v přírodě, tábory atd. V Příloze zasílám jak vypadá poptvrzeni_na_jeden_rok_lekar.jpg

2. pro ty, kteří ještě nemají vyfasované tretry t. j. pro nováčky s předpokladem, že budou chodit i další školní rok: v pondělí 8.6. Vám budou bezplatně propůjčeny, ale potřebuji do zítra 6.6. info, jakou velikost nohy Vaše dítě má. Tretry musí mít každý!

3. to samé komu jsou tretry již malé - nutno stávající vyprat a donést mi je v pondělí 8.6. na trénink dostane větší, rovněž nutno mi do zítřka 6.6. napsat jakou velikost potřebujete

4. kdo nemá ještě koupený oddílový drez nebo si chce dokoupit napište mi do zítřka 6.6. o co máte zájem a přibližnou velikost a v pondělí 8.6. si koupíte, v příloze zasílám co vše máme i s cenami Prosím noste částky přesně.

Vzhledem k tomu, že je momentálně škola v rekonstrukci (okolí tělocvičen) nelze si jít vybírat dovnitř věci teď v neděli tam vniknu a od všeho vezmu věci na stadion a tam vyřídíme v pondělí 8.6. Proto je nutné od Vás upřesnění!!!!!!!!!!

Každý z vás povinně musí mít vybavení: tretry, oddílové triko, dívčí kraťásky, klučičí kraťasy ale rozhodně doporučuji pro holky i horní díl body, který i upotřebí na soustředění a vhodné jsou samozřejmě i dlouhé legíny a funkční mikina.

bezecka_cepice.jpg

dvojdilny_drez_divci.jpg

funkcni_mikina.jpg

chlapecke_trictvrtaky.jpg

chlapecky_natelnik.jpg

leginy.jpg

oddilove_triko.jpg

ponozky.jpg

5. mám zde dotazy kdy vyhodnotíme újezdský pohár a nejlepší výkony na dráze za rok 2019. Vždy jsem toto dělali v průběhu března v tělocvičně za přítomnosti jak dětí tak jejich rodičů. V důsledku CORONAVIRU toto nebylo možné, teď jsou tělocvičny rozkopané, tak jsme se rozhodli udělat "pod širým nebem" některé pondělí či čtvrtek. Předběžně počítám s pondělím 22.6.2020, pozvánku pošlu. Je důležité, aby nám nepršelo, samozřejmě rodiče na den, na který se dohodneme budou vítání. Čekejte na pokyny.

5. na tréninky do konce června je nutné nosit tretry!!!!!!!!!!!!!!Budeme trénovat hodně techniku, bez ní je to o ničem.....

6. Připomínám staršímu žactvu m i do pondělí 8.6. nahlásit disciplíny, na které je mám přihlásit, případné omluvy v opravdu vážných případech, jak říkám, krajské přebory by měly být pro Vás povinnosti!!!!!!

toť snad ve stručnosti vše a prosím o dodržení termínů v textu uvedených.


Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!