Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Soustředění Sušice 2019

14.6.2019. Kategorie: Oddíl

Dobrý den,

blíží se nám soustředění, zasílám v předstihu dokumenty, které při příjezdu do Sušice musíte odevzdat
bezinfekcnost.doc

poptvrzeni_na_jeden_rok_lekar.jpg

Prohlaseni_odpovednosti_za_skody.doc

seznam_veci_pro_deti_2019.xls
.

Příjezd je v sobotu 27.7.2019 v 14:00 hod., dříve nelze dítě převzít! Odjezd je v sobotu 3.8.2019 do 10:00 hod. Prosím o dodržování časů.

Při příjezdu odevzdáte dokumenty osobně zdravotnici Alence Podhorné a nahlásíte se mně a Báře (přípravka Radce), abychom Vám předali chatičku.


Je zde parkoviště, k chatkám proto nevjíždějte!

Dodržujte prosím pokyny v dokumentech.

Obracíme se na rodiče s velkou prosbou. Potřebovali bychom pomoci s odvozem věcí na soustředění a poté zpět. Stačilo by menší dodávka, jedná se o sporák na PB s bombou, malá lednička, dvě várnice na čaj, nádobí (tři banánovky) a nějaké nářadí.(malé množství). Nabízíme příspěvek na benzín (naftu). Prosím proto, kdo by nám mohl s tímto pomoci, aby se mi ozval nejpozději do 25.6. na mail, domluvím si s Vámi další. Předem moc a moc děkuji za ochotu pomoci.

Případné dotazy ohledně soustředění prosím adresujte mailem přímo na mě.

děkuji

Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!