Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Aktuálně 1.2.2021

1.2.2021. Kategorie: Oddíl

Dobrý den, ahoj,

hned na začátku chci poděkovat všem, co mi poslali svoje výsledky, tréninkové deníčky, omluvy a e-maily. Taky bych chtěl pochválit všechny, co nelení a cvičí :-)

Chtěl bych všechny, kteří mi psali vaše výsledky na e-mail, poprosit, aby je zadali i do formuláře (https://cd.wedos.com/apps/forms/aXqxf6H85ogAtT8B) Jedná se o závod na 3.2km a posilování prkno, kliky. Na e-maily samozřejmě během týdne odpovím, ale prosím, přepište výsledky do toho formuláře, usnadníte mi vyhodnocování a vám to zabere asi 2 minuty. Je tam i prostor pro případné komentáře.

Taky jsem se, vzhledem k mizerné účasti asi 13%, rozhodl prodloužit čas na odevzdání výsledků do středečního poledne (3.2.2021 12:00). Jedná se o závod na 3.2km a posilování prkno, kliky. Výsledky odevzdávejte do formuláře, případné omluvenky z výzvy můžete taky tam, nebo na e-mail. Tímto se nijak nemění termín na deníčky, tréninky nebo ostatní závody a soutěže.

Nakonec bych vám rád ještě objasnil a připomenul, jak v současné době fungujeme a připojím pár informací a názorů. 

Každý týden vám ode mne nebo od Dana přijde tréninkový plán, v němž jsou 4 tréninky. Mladší žactvo smí jeden z nich vynechat (většinou je označeno který), ale klidně může udělat všechny. Navíc jeden z tréninků bývá nahrazen videotréninkem s Janou, který je povinný. Taky jsme začali zařazovat různé závody a výzvy. Tu má na starosti vždy jeden trenér, který se stará o zadání, způsob sbírání výsledků a vyhodnocování. Tyto výzvy jsou taky povinné.  Z povinných věcí platí, že byste se měli omlouvat, a to ideálně e-mailem trenérům (Danovi+mně, pořadateli výzvy/závodu a Zuzce). Tréninkové deníčky posílejte mně a/nebo Danovi. Na každý se snažíme odpovědět, říct pár milých slov a případně něco doporučit/poradit.

Taky vám pro představu napíšu nějaká čísla, abyste viděli, s jakou pasivitou se musíme potkávat. 

Tréninkové deníčky nám posílá přibližně 8% u nás registrovaných atletů a posledního závodu se zúčastnilo méně jak 25% atletů. Tréninkový deníček (z vlastní zkušenosti) zabere vést dohromady maximálně 15min týdně. Jeden závod vám zabere méně jak 30 minut. I když k tomu přidáte rozklus, výklus a dopravu na místo, stále to je přibližně 2-4x méně času, než byste trávili účastí na závodech ve Stromovce. Tréninky jsou sice 4 týdně, ale délkou určitě nikdy nepřesáhnou čas, který by děti trávily sportem naživo (3 tréninky po 90 minutách + 1 závod/výběh týdně). Navíc jsme benevolentní a nevadí nám pokud některé tréninky z plánu nahradíte jiným sportem, ať už nějakým co děláte, nebo jdete na kolo/běžky... (samozřejmě když nezanedbáváte některé části těla/cviky nutné pro atletiku)

Stále se náš systém dálkového trénování snažíme zlepšovat, takže je možné, že některé aktivity budeme ještě upravovat. 

Chápu, že v současné době to nikdo (ani my, ani vy) nemá lehké. Proto vás prosím, abyste s námi komunikovali. Tato poslední výzva není pro rodiče, ale hlavně pro naše svěřence. Vždycky jsem radši, když mi napíše kterýkoliv atlet sám e-mail (nebo napíše jakkoliv jinak), než když je to od rodičů. My nekoušeme a rozhodně vám za nějakou chybu neutrhneme hlavu. Proto se nás nebojte na cokoliv zeptat, nebo nám cokoliv napsat. Proto, pokud vám nechodí e-maily, napište mi, a pokusím se co nejrychleji rozdistribuovat vaše adresy i ostatním trenérům. S tím souvisí i má rada, komunikujte mezi sebou. Pomůže vám to udržet morálku a kamarádství. Já vím, že existuje instagramová skupina atletů, máme i Facebookovou skupinu a stránky (hlavně na fotky), ale pokud chcete zprostředkovat i jinou komunikaci, napište mi (ideálně na whatsapp/telegram/fb-messenger), a můžeme něco vymyslet.

Za všechny trenéry vám můžu říct, že už se na vás těšíme.

S pozdravem,

Tomáš

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!