Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

1. VZ Olymp

10.1.2019. Kategorie: Závody

Dobrý den a ahoj!


Dovolte mi pár slov ke včerejším VZ ve Stromovce.

Chtěl bych pochválit všechny naše závodníky za odvedené výkony a vzájemnou podporu při závodění! Měl jsem radost, jak se dokážeme vzájemně podpořit a zafandit si! :-)

Startovní program byl tentokrát celkem dodržený podle rozpisu, tak doufám, že všichni dorazili domů rozumně vzhledem ke školním povinnostem.....


Když jsem viděl houf holek na rozpisy před první disciplínou na 60m v 15hodin - viz foto - tak jsme si říkali, že tam dneska budeme závodit do půlnoci :-) btw 30rozběhů na 60m jenom holky.....

ale nakonec se vše zvládlo!


Výsledky můžete najít tady:

https://online.atletika.cz/vysledky/36712


pár fotek potom najdete v Galerii


Všichni makali naplno, přesto mi dovolte vyzdvihnout Alexe ve výšce, který přestože byl poprvé na závodech, poprvé skákal tuto disciplínu, zdolal 155cm a u další postupné výšky 158 chybělo pravdu málo..... super to bylo!


Těším se na přístí středu na další závody, doufám, že dorazíte v ještě hojnějším počtu!

ahoj, hezký nadcházející víkend

Michal


Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!