Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

2.VZ Olymp 16.1. - info

11.1.2019. Kategorie: Závody

Dobrý den,

Pokračuje nám halová sezona, která bude vrcholit v únoru Přeborem Prahy jednotlivců v hale. Jak naši zkušení závodníci již ví z předešlých let, kdo nechodí na veřejné závody na dráze, které přeboru předcházejí a je jich opravdu letos málo, nemáte šanci si nikde založit výkon, který je pro Vás vstupenkou na přebory. Vzhledem k tomu, že je vždy převis přihlášených závodníků, jste pak rozčarováni z toho, že Vás nevzali, i když umíte lépe než ty, které vzali.....ale  nemáte založený na veřejných závodech výkon... tak smůla.


Halová sezona se týká pro letošní rok těchto ročníků

starší žactvo: 2004, 2005

mladší žactvo: 2006, 2007

ročník 2008 v halové sezoně nesoutěží, ten dostane slovo až v soutěži družstev na jaře.


Druhé závody máme ve středu 16.1.2019. opět v hale ve Stromovce.  Zde půjdou bez rozdílu všichni roč. 2004 - 2007 povinně 300 metrů, jelikož na žádných jiných veřejkách se tato disciplína neběží!!!!!!!!!!!!!

Chlapci si k této stopadesátce zvolí vzhledem k časovému pořadu  800m. Starší žáci mohou místo osmistovky jít výšku (základ je 140cm) a mladší žáci výjimečně místo osmistovky mohou jít kouli, ale upozorňuji, že tu budeme trénovat a pilovat až od dubna)


Dívky vzhledem k časovému pořadu si zvolí k třístovce buď 800 m , nebo 60m překážek.. Mladší žákyně mohou jít i  k třístovce kouli, ale upozorňuji, že tu budeme trénovat a pilovat až od dubna)


Na závodech bude přítomen s Vámi trenér Michal Augusta a Martin Hanuška.

Přihlašujete se sami jako vždy u okénka v hale PSK Olymp Praha ve Stromovce.

Propozice přiloženy, najdete je tady

https://online.atletika.cz/administrace/Proposition/GetPdfProposition/36714


 Všichni budou mít  čisté tretry s krátkými hřeby a oddílový drez.  Místo srazu našich borců je jako vždy v prostoru u doskočiště na dálku...(vně oválu)


Ročníky 2008 a 2003 ve středu 16.1.2019 trénink nemají.


Závody jsou pro ročníky 2004 až 2007 místo tréninku tudíž povinné. Kdo potřebuje omluvenku do školy, dám v pondělí na tréninku.


S případnými dotazy se obracejte na Michala. 


V případě, že někdo z rodičů nabízí  možnost společné cesty na závody, dejte mi vědět do neděle 13.1.2019 já pak nabídnu ostatním jaké možnosti nabízíte.

Na tyto závody trenér nemůže děti hromadně odvézt, neboť pracuje na druhé straně Prahy a jede z práce přímo do haly. Prosím, domlouvejte se rodiče mezi sebou, pomáhejte si s dopravou, komunikujte spolu.


Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!