Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Přebory Prahy- starší

26.2.2019. Kategorie: Závody

Přebor Prahy staršího žactva byl poznamenán termínem probíhajících jarních prázdnin, ale i tak jsme byli svědky krásných výkonů. Většina našich žáků i žákyň si na přeboru vylepšila svá dosavadní maxima či se k nim alespoň velice přiblížila. Z celkových šestnácti startů jsme si odvezli 10 osobáků. Všichni tedy zaslouží pochvalu za jejich předvedené výkony dobrou reprezentaci našeho oddílu.

Nejlepším výkonem se nejprve blýskl Kuba Krejčíř, který nedal šanci soupeřům na trati 3000 m, a vyhrál formou start - cíl. Ještě suverénněji pak vyhrála běh na 1500 m Majda Teplá. Oběma velká gratulace!

Gratulace patří i Róze Krejčovesové, která se dokázala probojovat do finále ve skoku dalekém výkonem 4.72 m.

Na závěr bych chtěla poděkovat rodičům našich svěřenců, kteří neváhali posunout příjezd či odjezd z hor, aby jejich mladý atlet mohl reprezentovat na krajském přeboru.

Závěrem bych chtěla říci, že jsem s dětmi prožila krásný nedělní den plný napětí a radosti a přála bych si, aby takových úspěchů bylo v následujícím období více a více.

Přikládám foto našich přeborníků, ostatní fotky najdete v galerii.

Zuzana Olšanová

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!