Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Aktuální info 4.4.

4.4.2019. Kategorie: Oddíl

Dobrý den všem,


začalo nám jaro, venku svítí sluníčko a my začínáme závodit.


a co nás čeká? Naplno se rozjíždí přespolní běhy zařazené do našeho újezdského poháru, kam jezdíte s rodiči a my pečlivě sledujeme Vaše umístění, přidělujeme body a  za rok vyhodnotíme a odměníme poháry a jinými dobrotami.


Nejprve tento týden o víkendu v neděli 7.4.2019 máte na výběr ze dvou závodů, zde se můžete sami rozhodnout, který Vás více zaujme. Oba se započítávají do našeho poháru. Propozice:

http://www.ac1890.cz/pages/machalka/propozice.php

https://www.behej.com/media/files/propozice/B%C4%9Bh%20Prokopsk%C3%BDm%20%C3%BAdol%C3%ADm22_propozice.pdf?Modify=1547448960


Hned v dalším týdnu Vás čeká nejprve v úterý 9.4.2019 přespolní běh ve Stromovce u haly PSK Olymp Praha, tento závod se započítává jednak do našeho poháru a jednak do Pražského poháru běžeckých nadějí. Doporučuje se přihlásit předem elektronicky přes odkaz uveřejněný v propozicích. Na tento závod Vám nabízí společnou dopravu MHD trenér Dan Caldr,  zde je od něho vzkaz:


Zdravím nabízím společnou cestu na závody na Olympu. Prosím o včasné

přihlášení na 776377389 

Sraz 15:15 na metru Černý Most 

Bus 131 v 16:00 na Hradčanské 

Cca 16:15~16:20 Budeme na místě

Dan


propozice na tyto závody najdete:

https://www.bezeckenadeje.cz/event/jarni-beh-olympu-15-rocnik/


A hned o dalším víkendu v neděli 14.4.2019 máte opět na výběr dvoje závody. První z nich Modřanská rokle je započítaná do našeho újezdského poháru a rovněž i do Pražského poháru běžeckých nadějí. Propozice jsou:

https://www.bezeckenadeje.cz/event/prespolni-beh-nad-modranskou-rokli-16-rocnik/


A ty druhé - Ďáblický háj rovněž započítáme do újezdského poháru. Propozice:

https://behdablickymhajem.webnode.cz/propozice/


V příloze Vám zasílám termínovku na dráze pro náš oddíl. Prosím sledujte pečlivě termíny, mladší i starší žactvo má povinnost reprezentovat náš oddíl jak na "družstvech" (zkratka MPD) tak na přebornických soutěžích a vybraných veřejných závodech. Podrobné info k jednotlivých závodům na dráze dostanete 

vždy v dostatečném předstihu.


termínovka zde:  Terminovka_draha.pdf



Přeji všem úspěšný start do jarní sezony

Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!