Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Aktuálně 14.12.2018

14.12.2018. Kategorie: Oddíl

Dobrý den všem,


blíží se nám konec roku 2018, tak si řekneme, jak budeme trénovat, závodit.....................


17. 12. 2018 - poslední pondělní trénink se Zuzanou, Bárou, Karolínou, Danem a Tomem.

Na tomto tréninku si uděláme "vánoční víceboj v netradičních disciplínách". Bude probíhat v tělocvičně. Na konci tohoto víceboje si vánočně popřejeme, okusíme vánoční cukroví a jiné sladkosti, proto prosím, aby děti donesly "svoje vzorky cukroví či jiných sladkostí". Celý trénink bude vánočně laděn. 


19.12.2018 - poslední středeční vánoční proběhnutí s Michalem a jeho teamem.


20.12.2018 - všichni, kdo jste se nahlásili, (v příloze je  seznam) máte v hale PSK Olymp ve Stromovce vánoční víceboj. Znovu přikládám propozice. Místo startovného zde závodníci odevzdají rovněž vzorky cukroví nebo jiné sladkosti. Bude zde s Vámi trenér Dan, Tomáš a Martin Hanuška. Rovněž zde budou někteří rodiče, uvedení v příloze, kteří nabídli pomoc jako pomocní rozhodčí. V případě, že se některý z rodičů bude chtít přidat, prosím, aby se mi obratem ozval. V hale musíte mít všichni oddílový drez, tretry s krátkými hřeby, čisté botasky na přezutí. Po Vašem příchodu se nahlaste Danovi, Martinovi, Tomovi. Je zde třeba být minimálně 45 před startem první disciplíny. Kdo bude potřebovat, může si v pondělí říci o omluvenku do školy.

Vanocni_viceboj_PROPOZICE.docx

startovka_vanocni_viceboj.xlsx


Dan nabízí společnou cestu MHD, nakopírovala jsem Vám od něj vzkaz, přiložím na konci textu.

Víceboj se místo tréninku, tudíž klasický trénink odpadá:


Na Vánoční víceboj nabízím společnou cestu na závody, (i pomáhajícím rodičům) pokud budete mít zájem- zase mi napište SMS +420776377389, abych věděl s kým počítat, nebo kdo se v průběhu přidá. 

Sraz : 13:00 před metrem Černý Most 

v cca 13:35 budeme na Můstku 

v cca 13:40 budeme na Hradčanské přesedat na bus 131 

v cca 14:00 budeme v hale

Dan


Další trénink je až ve čtvrtek 3.1.2019.


Všem, se kterými se už neuvidím, přeji krásné prožití vánočních svátků, hodně dárečků a šťastné vyběhnutí do Nového roku 2019.


Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!