Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

VZ na Julisce

28.1.2019. Kategorie: Závody

Veřejné halové závody mladšího žactva na Julisce 24.1.2019

Tunel nad stadionem Dukly se ve čtvrtek 24. 1. proměnil v mraveniště plné mladších žáků a žákyň. Žákyně začínaly rozběhy 60 m a žáci skokem do dálky. Pro nejlepší čas v rozběhu si doběhla časem 9:10 s Denisa Morávková. Tímto časem se měla nominovat do finále, ale výsledky jsme neviděli ani neslyšeli vyhlásit, takže jsme se nijak neohradili u rozhodčích. Ve skoku do dálky se svými kvalitními výkony probojovali naši tři žáci do osmičlenného finále. Nejlepší výkon předvedl Adam Ondriáš a to krásných 4,35 m.

Žákyně se ke svým prvním měřeným pokusům ve skoku dalekém dostaly o hodinu později oproti rozpisu, kde nejlepší výkon předvedla Nikča Plachá. Ale ani její slušný skok 3,57 m na finále nestačil.

Největší radost nám ovšem připravil Adam Ondriáš v běhu na 60 m, kdy překonal všechny své soupeře a vyhrál časem 8:24 s! Patří mu velká gratulace.

Ale i ostatní kluci předvedli pěkné výkony. Ačkoliv své rozběhy nevyhráli, tak se Štěpán Schmidt nominoval na finále B a Ondra Sikač na finále C. Rozběhy nebraly konců a my odjeli dříve (po třech a půl hodinách v hale), než jsme vůbec měli šanci umístění zjistit. Klukům se omlouváme.

Z mého pohledu né zcela povedená akce ze strany organizátorů, ale na druhou stranu plná krásných a kvalitních výkonů našich mladších žáků a žákyň. Děkujeme.


Jana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!