Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Velká Kunratická 2019

10.11.2019. Kategorie: Závody

Ahoj závodníci, rodiče a ostatní přátelé kvalitní atletiky,

dnes proběhl už 86. ročník Velké Kunratické. Ráno nás přivítalo teplotami pod bodem mrazu, ale to tak nějak k tomuto závodu už patří. Stejně tak, jako účast našich "zelených" borců......

Všichni víme, že přihlašování na tento závod je opravdový fofr, a kdo zaváhá a nestihne v prvních několika hodinách svou přihlášku poslat, nemá šanci..... Možná i proto tam od nás nebylo tolik závodících dětí, jako v minulých letech.

Ale přesto náš oddíl byl krásně vidět a to především zásluhou Honzy Machalického, který vyhrál svou kategorii Mladších žáků a potom Honzy Dobiáše, který byl třetí v kategorii Kluci starší! Moc oběma gratulujeme!

Velký obdiv ale zaslouží všichni, kdo se dneska postavili na start a bojovali se svojí tratí. Všem gratuluju a doufám, že jste si to všichni užili.

Něco málo fotek najdete už brzo v Galerii a výsledky už jsou tradičně velmi rychle tady http://www.velkakunraticka.cz/vysledky 


Hezký večer a elán do dalšího tréninku

Michal

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!