Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Přebory Prahy starší žáci

17.1.2018. Kategorie: Závody

Dobrý den,

posílám propozice, kde se vše potřebné dočtete:-) a jinak pro vás budu na telefonu a pro děti tento čtvrtek na tréninku, kde to s nimi budu probírat...opět prosím co nejdříve o info...max. příští pondělí mi můžou ještě osobně děti sdělit co půjdou, v úterý budu přihlašovat!!!!

propozice-halovy-prebor-prahy-starsiho-zactva.pdf


Kdo si na veřejných závodech nestihl a nebo neměl možnost  z nedostatku nabídky disciplín udělat výkon, tak by snad měli přihlížet k nej výkonu z roku 2017, ale pouze pokud byli na letních přeborech Prahy v jednotlivcích...........toto se týká hlavně krátkých běhů, kde bývá velký nával a berou pouze 36........


Ve čtvrtek 25.1. večer Vám pošlu kdo byl přijat a kdo ne, aby jste si podle toho mohli zařídit víkend:-)


Jinak 31.1.  a 1.2. jsou VZ Strahov nebo Stromovka......vím, že toho na vás chrlím moc a kolikrát někdo ani neví, jak to bude vypadat zítra:-)) ale mějte prosím na mysli tyto závody, já se příští týden připomenu a podle toho, jak to společně poskládáme, tak zajistím, aby na Strahově i ve Stromovce z trenérů někdo byl....vše se bude odvíjet podle počtu dětí!!!


!!!!!!!!!!!!chci vás tímto moc poprosit, sama mám dvě malé děti a abych mohla s vašimi na závody, tak je kolikrát nechávám samotné doma, než dorazí jejich tatínek a řeším hlídání babiček atd....není to vždy jednoduchá záležitost a sami víte, že na Strahov nebo Stromovku je to od nás hodina a půl cesty....když od půlky starších vůbec nevím, jestli půjdou nebo ne...a pak mi tam dorazí dvě - tři děti???!!! asi uznáte......ráda bych kdyby na VZ chodili co to půjde!! taky se snažím co to jde tam s nimi být, s dětmi se bavím, ale je pro mě důležité, abychom i my spolu lépe komunikovali (všech se to samozřejmě netýká:-)))


Když toho mají hodně do školy, bolí je noha, jedou na hory nebo mají prostě den blbec a nejde to.......nemůžou trénink, nemůžou-nepůjdou závody...stačí mi zavolat, napsat sms...mám jich 22  a počítám s nimi, někdy mi někdo napíše na fcb, ale ráda bych to měla od rodičů, ne že bych jim nevěřila, ale přeci jen není jim ještě ani 15 a tak i kvůli vám:-)moc a moc děkuji,

doufám, že mě chápete....

snad jste to dočetli do konce, zkrátit to bohužel nešlo:-)))))))))))))))))).

..............

mějte pěkný den

Eva

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!