Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Přebory Prahy mladší žáci

9.2.2018. Kategorie: Závody

Dobrý den vážení rodiče a děti,


blíží se nám vrchol halové sezóny, Přebory Prahy mladšího žactva. PP ml.ž. se konají ve středu 21. února 2018, Místo: areál OLYMP CENTRUM SPORTU MV - Stromovka - hala Otakara Jandery, začátek je v 16,00. Týká se pouze ročníků 2005-2006.


Propozice najdete tady: 

http://www.atletika.cz/propozice1/prebor-prahy-mladsich-zaku-a-mladsich-za4/


Napište mi prosím, nejpozději do čtvrtka 15.2.2018 do 10,00 hodin, na jaké disciplíny by chtěly Vaše děti přihlásit.

Upozorňuji, že na technické disciplíny a krátké tratě je potřeba mít letošní oficiální výkony, kdo se letos nezůčastnil žádného veřejného závodu a nemá žádný záznam, může zkusit tratě od 300m výše.

Rádi bychom se zůčastnili i štafet 4x200, kde běží dva hoši a dvě dívky, proto s tím všichni počítejte, složení štafety určí trenérky.


Tyto závody jsou vizitkou našeho oddílu ŠSK Újezd nad Lesy, proto doufáme v hojnou účast, budeme rádi, když navážeme na předchozí úspěchy z minulých let. Vždy jsme několik  medailí z PP přivezli. Myslím, že i letos máme mnoho šikovných dětí, které si zaslouží tuto šanci využít a poprat se o medaile."

 

"Pokusíme se opět zajistit některého z trenérů, nebo pokud by mohl někdo z rodičů na hromadnou dopravu MHD na cestu tam. Vzhledem k důležitosti závodu si ale myslíme, že si děti zaslouží, abyste tento den tam strávili s nimi."

 

Na závodech zde s dětmi budu já a Zuzana.


Nezapomeňte mi včas nahlásit disciplíny, plzenskab@seznam.cz, děkuji a přeji dětem mnoho úspěchů,


Barbora Plzenská 


Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!