Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Pražský běžecký pohár mládeže - Hvězda

23.3.2018. Kategorie: Závody

První kolo PRAŽSKÉHO BĚŽECKÉHO POHÁRU MLÁDEŽE se konalo 21.3.2018 v oboře Hvězda.

Do Hvězdy dorazila i naše početná skupina mladšího žactva, pro kterou závod znamenal i první část kvalifikace soutěže družstev. K nim se připojili i dva borci ze skupiny staršího žactva. Ač se jednalo o první "jarní "závody, nic tomu nenasvědčovalo. Obora Hvězda byla zasněžená a teplota na teploměru ukazovala okolo nuly. Naštěstí na sluníčku bylo o poznání lépe.

 Mladší žákyně se vydaly na trať jako první . Bohužel některé z nich, díky špatně viditelnému značení, nesprávně odbočily. Proto některé běžkyně byly následně diskvalifikovány. Poučení pro příště. Řádně si proběhnout trať.!


Aby se situace už neopakovala, měli mladší žáci  předjezdce, který jim ukázal správný směr. Závodnici staršího žactva už také běželi po správné cestě. Trať byla opravdu náročná  zmrzlá, klouzala, někde bylo bahno, které dávalo našim běžcům co proto. O to větší radost jsme měli z našich svěřenců, kteří dobíhali v první půlce závodního pole. Všichni doběhli do cíle zdraví a relativně čistí:-):-) .

 Oficiální výsledky ještě nejsou zveřejněny(doplníme). 

Pár fotografií najdete v Galerii.

Všem našim atletům děkujeme za to, že se skvěle poprali s obtížnou  tratí a bojovali do posledních metrů.


Karolina  a  Michal

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!