Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

POKYNY před zahájením sezóny

28.8.2017. Kategorie: Oddíl

Ahoj, vítám Vás všechny v novém školním roce a vzhledem k tomu, že nás čeká spousta práce hned na úvodu září, pokusím se Vám ve stručnosti několika body nejdůležitější přiblížit:

1. trénovat začínáme v pondělí 4. 9. 2017 na atletickém stadionu

2. ještě předtím se konají závody, které započítáváme do újezďáckého poháru, propozice na:

http://sokol-lysa.cz/soubory/Beh_zameckou_zahradou_2017.pdf

( http://sokol-lysa.cz/soubory/Beh_zameckou_zahradou_2017.pdf)


3. ve středu 6.9. má starší žactvo finále družstev na Dukle. Pokyny již rozeslala Eva, předpokládám, že se všichni zúčastníte. Mladší žactvo má rozcvičení a rozběhání před závody s Michalem.


4. ve čtvrtek 7.9. má mladší žactvo veřejné závody na SK Jeseniova, abychom se rozzávodili před naším semifinále MPD. Na závodech s Vámi budu já s Bárou a určitě i jinými trenéry dle dohody. Na disciplíny Vás sami přihlásíme, každý půjde dvě disciplíny, sraz máme v 15:45 hod. na SK Jeseniova a každý bude mít startovné 140,- Kč. Žádám všechny, aby mi potvrdili účast na těchto

VZ nejpozději do 30.8.2017. V případě neúčasti mi napište rovněž, ale berte to jako povinný závod místo tréninku.

počítám s účastí: všeho mladšího žactva.

Starší žactvo trénink nemá, po středečních závodech doporučuji se vyklusnout

.

5. v sobotu  9.9.2017 máte další závody započítávané do újezdského poháru.a navíc do Pražského poháru běžeckých  nadějí. Propozice: 


http://www.bezeckenadeje.cz/event/beh-babiho-leta-19-rocnik/

( http://www.bezeckenadeje.cz/event/beh-babiho-leta-19-rocnik/)


6. v následujícím týdnu čeká mladší žactvo velice důležitý závod a to ve čtvrtek 14.9.2017 na Strahově semifinále družstev, kde si stojíme velmi dobře, toto datum je pro Vás důležité!!!!!!! Pokyny dostanete předem od Báry.


7. s radostí Vám oznamuji, že byly spuštěny naše nové stránky, kde mimo akt. zpráv máte fotografie a výsledky ze soustředění Sušice 2017. adresa:


https://www.atletikaujezd.cz/(https://www.atletikaujezd.cz/)


8. na základě Vašich dotazů Vás sděluji, že termín atletického soustředění Sušice 2018 bude od 21.7 - 28.7. 2018 (od soboty do soboty).Prosím poznačte si toto datum a

naplánujte dle toho dovolené.


9. příspěvky na školní rok 2017/2018 se vybírají hotově ve stejné výši jako loni t.j. 3.000,- Kč. Datum výběru je vždy pondělí a čtvrtek a to 4.9., 7.9., 11.9., 14.9.2017. Peníze dávejte pouze mně a Báře.


Toto je ve stručnosti vše a v pondělí se na Vás těší Zuzana a Bárou a další trenéři

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!