Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Podzimní sezóna

5.11.2021. Kategorie: Oddíl

Dobrý de všem,


pokusím se Vám opět v několika bodech shrnout nejdůležitější info a pokyny na podzimní sezonu.


1. na základě četných dotazů opět připomínám termín letního atletického soustředění v Sušici 

    23. - 30.7. 2022. Účast všech je žádoucí, prosím počítejte s tím při plánování svých dovolených


2. v pondělí 8.11.2021 po tréninku bude možná výměna malých treter, vydávání těm, kteří ještě nemají a bude možný nákup atletického oblečení. Přineste si přesně částky, v příloze opět posílám nabídku s cenami


3. opětovně žádám o nahlašování dětí s nemocí COVID a dětí v karanténě s COVID. Tyto info jsou pro nás důležité.


4. s tím souvisí další bod. Snažíme s s dětmi být pokud možno na celou nebo větší část tréninkové jednotky venku. Snažíme se tímto předcházet nákaze v uzavřených místnostech (tělocvičně). Je proto nutné, aby všichni byli vhodně oblečeni, začínám nám podzim, kromě náhradní čisté obuvi do tělocvičny je nutné nosit slabé čepice, slabé prstové rukavice, vysoké ponožky a mít běžecké bundy (funkční mikiny), dlouhé elasťáky či jiné dlouhé běžecké kalhoty jsou samozřejmostí.


5. je třeba děti omlouvat v době nepřítomnosti s důvodem proč nejsou (nemoc, COVID, škola v přírodě, náhlá nevolnost), dle toho plánujeme tréninky 


6. tento víkend jsou k dispozici opět některé přespolní běhy na území Prahy, všechny se Vám budou započítávat do našeho Újezdského poháru. Pokyny k závodům včetně propozic Vám zašle trenérka Jana. 

 

7. v neděli 21.11.2021 bude Přebor Prahy v přespolním běhu na velice atraktivním místě na dostihovém závodišti v Chuchli. Na základě umístění bude Pražský atletický svaz sestavovat družstvo na celostátní pohár, který bude další týden  ve Valašském Meziříčí, kam s Vámi svaz pojede. Máme několik želizek v ohni. Tyto závody berte jako povinné všichni!!!!. Počítejte s tím, včas Vám pošlu k tomu povídání, zatím propozice nejsou k dispozici, budu Vás sama na tento přebor přihlašovat. Dívala jsem se na seznam přihlášených na Velkou Kunratickou. Ačkoli to byl závod pro Vás jako jeden z mála povinný, byla jsem moc zklamaná Vaší účastí. Jsme závodní oddíl, tudíž kromě tréninků je třeba prodat co máte natrénováno a náš oddíl tímto "zviditelnit". Předpokládám, že dojde nyní v Chuchli k nápravě!


8. ještě mám jednu prosbu, nechci to přivolávat, ale vzhledem k vysokému nárustu onemocnění s COVID nikdo neví s čím vláda přijde. Loni se nám podařilo jako jedni z mála oddílů nepřerušit tréninky, dokud to šlo,. trénovali jsme ve skupinkách dle nařízeného počtu, poté on-line 2 x týdně plus k tomu další výzvy atd....i letos, kdyby k tomu došlo, rozhodně bych byla nerada, abychom tréninky přerušili,. Vím, že tu mám několik šikovných běhačských rodičů, chtěla bych Vás poprosit, zda byste mi do tohoto pátku na mail napsali vy, kdo byste případně byli ochotni se zapojit, kdybychom museli "drolit skupinky".....(jednalo by se o výběh v okolí stadionu atd...)


snad jsem na nic nezapomněla a přeji všem hezké podzimní dny a hlavně hodně zdraví

Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!