Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Podzimní běhání - Přebor Prahy v přespolním běhu

26.11.2019. Kategorie: Závody

Viditelná oddílová zelená

V neděli 17. 11. se ve sportovním areálu na Praze 11 sešlo velké množství závodníků a závodnic, kteří se chtěli ucházet o titul Pražského přeborníka/ce, ale i ti, co si chtěli „jen“ změřit síly s ostatními atlety! Po zmatcích u prezentace, kde byla znát nezkušenost s vyšším počtem účastníků, se s časovým posunem nejprve představili na trati 1300 m mladší žáci a žákyně, následováni staršími žáky a žákyněmi na trati 1900 m. Po bězích nejmenších závodníků se na trati 650 m představili i naši atleti ročníků 2008-2009.

Ve všech kategoriích se krásně zelenaly naše oddílové drezy! Nejprve na trati 650 m nenašel přemožitele Lukáš Jelen, pak v početné konkurenci v mladších žácích vybojoval s úžasným náskokem první místo Honza Machalický a ve starších žákyních se stejným přehledem Majda Teplá. K tomu ještě záhy přidal krásné třetí místo ve starších žácích Kuba Krejčíř. Všichni čtyři si tímto zajistili nejen tituly Pražských přeborníků, ale i výhru v seriálu Pražských běžeckých nadějích.  Obrovská gratulace! 

Samozřejmě gratulace patří i ostatním, kteří se statečně poprali se svou tratí a nezalekli se velké konkurence. Cením si oddílové pospolitosti a obětavosti rodičů, která byla patrná v řešení špatné obuvi některých našich nováčků.

Pro příště všichni v teniskách s tretrami v ruce J

Všem ještě jednou děkuji za kvalitní reprezentaci našeho oddílu. Zelené třikrát hurá!

Jana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!