Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Podzimní běh Olympu

20.11.2017. Kategorie: Závody

Ahoj všem,

nejprve bych chtěla moc poděkovat všem co v sobotu dorazili:-).......krásně se zelenalo:-)....trošku zima, ale co chtít ke konci listopadu, hlavně, že nám nepršelo a i sluníčko zahřálo:-)

Super nás reprezentovaly nejmladší holčičky Evička se Sárinkou krásné 2. a 3. místo a kluci kategorie 2008-2009 skoro ze 40 startujících máme v prvních jedenácti 4 Újezďáky a z toho Lukyho a Karima na bedně:-) gratulace....dívky v této kategorii Vanda 5.místo a i Niki s Eliškou se snažily co to šlo:-) V mladších záčích bych ještě zmínila Jáchyma Buriana 7.místo a Denisku Součkovou 13.....

I starší kategorie si zaslouží chválu, snad nejvíc obsazený běh a to mladších žákyň ...Kristýna Fliegelová 3.místo, Majda Teplá 13....a další a další, z kluků krásně zaběhl Jakub Krejčíř 7. a Honza Hejsler 11. a další....a někteří i s úsměvem viď Filipe:-)))


Na kompletní výsledky se můžete podívat tady

http://www.bezeckenadeje.cz/vysledky/vysledky-2017/

Na fotky ze závodu potom tady

https://www.atletikaujezd.cz/fotogalerie/podzimni-beh-olympu


Příští sobotu 25.11. se koná mistovství ČR v přespoláku, pokud máte zájem a myslíte, že by vaše dítko mělo startovat na celorepublikové soutěži, tak se se mnou prosím spojte a přihlásím vás opět musí být přes klub a jedná se o ročníky 2002,2003,2004,2005.........v odkazu níže zasílám propozice, přihlášky musí být max. do úterý 21.11. 2017 24.00 hod.....


http://www.atletika.cz/propozice1/mistrovstvi-cr-v-prespolnim-behu-muzu-ze1/


krásný zbytek neděle

Eva


Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!