Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Opět začínáme trénovat!

11.5.2020. Kategorie: Oddíl

Dobrý den všem,
nejprve bych chtěla poděkovat Vám všem včetně rodičů, kteří jste nezaháleli a poctivě v této pro nás nelehké a naprosto neznámé době poctivě trénovali dle návodů, které Vám každý týden posílal Tomáš a Dan a rovněž jste jako zpětnou vazbu jím zasílali vyplněné tréninkové deníčky. Nejlepší budou odměněni sladkostí:-)

Konečně nastal den, kdy za zpřísněných opatření poprvé se sejdeme a budeme trénovat. Tímto prvním dnem je pro Vás všechny pondělí 11.5.2020 od 18:00 hod.

Trénovat budeme za přítomnosti vždy 4 trenérů ve čtyřech oddělených skupinách. Zatím nesmíme používat šatny a prostory ZŠ, tudíž trénink v době vytrvalého deště nebude moci být uskutečněn. Drobné přeháňky nás nerozhází.
Děti se na trénink budou dostavovat vždy s rouškou na ústech , která bude moci dle pokynů vedoucího skupiny sundaná při dodržování bezpečnostních opatření. Žádáme sportovce, aby dodržovali celý trénink nařízený rozestup 2 metry a navzájem se nepoštuchovali, neobjímali se.

V případě, že děti nebudou dodržovat toto opatření, nebo nepřijdou s rouškou, budou vyloučeni z tréninku.

Věřím, že při tomto velkém počtu trenérů, kteří budou na každém tréninku vše zvládneme.

Rovněž dostávám spoustu dotazů na platbu soustředění. Čekala jsem, až budeme vědět více ohledně povolení pořádat tyto akce, proto jsem Vás nehonila s placením.

Termín na odevzdání peněz se tedy posouvá do 25.5.2020. Platit je možné hotově vždy na tréninku v pondělí a čtvrtek přímo mně. Kdo potřebuje fakturu zaměstnavateli, je nutné mi údaje zaslat tento týden do 10.5.2020 mailem.
Někteří z Vás se rovněž ptali, zda by se nenašlo místo ještě pro Vaše dítě, jelikož plánovaná dovolená v zahraničí, kam jste měli jet, se neuskuteční.
Podařilo se mi sehnat ještě celkem 5 míst, proto ti, kteří měli zájem mi obratem napiště a domluvíme se.


Na všechny se už moc těší Zuzana a kolektiv ostatních trenérů

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!