Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Mladší žactvo 2.týden

23.3.2020. Kategorie: Domácí trénování, Oddíl

Dobrý den,

Přikládám vám další tréninkový plán, i na základě Vaší zpětné vazby bude tentokrát zaměřený více na posilování a na to, co lze udělat doma. Nově přikládám tréninková videa od trenérky, kterou jsem měl možnost poznat na atletickém školení. Cviky dělá velmi přesně a dobře je skládá dohromady - doporučuji se zaměřit na správnost provedení podle ní - video si pustit třeba dopředu. Mimochodem i hudba je dobře laděná, člověk se nebojí že mu do minuty spadne dům na hlavu. Vedle toho je to moc milá osoba a byl bych rád, kdybyste jí na youtube podpořili a třeba i napsali něco hezkého nebo jenom pozdrav z Újezda :D Děkuji, že mi umožnila ta videa použít. Tady je i její celý kanál

Výběh je nepovinný, ale máte na něj prostor.  Připomínám vedení deníčků- může ho vést i atlet a jakoukoliv formou, deníkem, chytrými hodinkami, prostě jakkoliv.

Přeji co možná nejhezčí týden,

2 tréninkový plán.docx

2 tréninkový plán v1.pdf


Dan Caldr
Kdyby něco nefungovalo, dejte vědět

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!