Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Mladé Běchovice 2020

22.9.2020. Kategorie: Závody

Máme za sebou další z krosových závodů. Tentokrát šlo o prestižní Mladé Běchovice. Konkurence byla snad trochu prořídlejší oproti minulým letům, ale rozhodně bylo o co bojovat. Zejména v mladších kategoriích se na start postavilo početné pole závodnic a závodníků.
 
V nejmladších žákyních se oddílové barvy objevily hned na prvním i druhém místě díky Vandě a Anetce. V nejmladších žácích nám zastoupení chybělo.
 
V mladších žákyních měly naše holky krásný závěr, ale bohužel jim o kousek stupně vítězů nevyšly. Zato v mladších žácích s přehledem zvítězil Honza M. a krásný finiš předvedli i Jonáš s Vojtou v boji o čtvrté/páté místo.
 
Pro vítězství si také doběhla ve starších žákyních Majda T. podpořena třetí Kájou S. Ondra S. skončil ve starších žácích jen těsně za stupněmi vítězů na nepopulárním čtvrtém místě. 
 
Vítězům tímto gratuluji a musím pochválit všechny za účast i předvedené výkony!  
 
Podrobné výsledky najdete na stránkách: http://www.mladebechovice.cz/vysledky/vysledky_2020.htm>
 
Již se těším na další závod, kterým bude "Svatováclavský běh" jak jinak než v pondělí 28.9.2020 v Českém Brodě.
 
Jana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!