Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Mladé Běchovice

19.9.2017. Kategorie: Závody

52.ročník závodu Mladé Běchovice

16.září 2017


Už více než půlstoletí se v nedalekých Běchovicích pořádá běžecký závod pro mladé nadějné atlety Mladé Běchovice.

Každoročně se přes tento závod přežene "ZELENÁ VLNA "- skupina našich svěřenců. Ani letošek nebyl vyjimkou. Všichni naši svěřenci z družstva mladších žáků se reprezentace oddílu ŠSK  Újezd nad Lesy zhostili na výbornou!! 

O skvělý závěr závodu mladších žáku na 830 m se postaral Jakub Krejčíř, který ze zadních pozic v závěrečné rovince finišoval na krásné 3.místo!!! Naše mladší žákyně se nenechaly zahanbit a předvedly, Že už mají přeci jen nějaké zkušenosti a  ve svém rozběhu závodu na 600 m zaběhly krásně rozvržený závod stylem  start cíl :-). A protože další rozběh byl rychlejší, skončily naše holky Kristýna Flieglová na výborném 2.místě a Monika Florová na místě 3.!! I ostatní naši závodníci předvedli, že běhat zkrátka umí:-).


Při pohledu na výsledky běžeckých nadějí ..dětí z přípravek ..mě jen napadá, že pověstná "ZELENÁ VLNA " se bude přes tento závod jistě úspěšně přehánět i v dalších letech.


Díky všem za účast a bojovnost!

Karolina Hanáková


komletní výsledková listina tady

http://www.mladebechovice.cz/vysledky/vysledky_2017.htm


Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!