Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

MÁME MISTRA ČESKÉ REPUBLIKY V PŘESPOLNÍM BĚHU 2020!!!

15.12.2020. Kategorie: Závody

Mistrovství ČR v přespolním běhu  2020 Běchovice 13.prosince 2020

Po velmi náročném tréninkovém i závodním období se náš atletický oddíl ŠSK Újezd nad Lesy zúčastnil mistrovství ČR v přespolním běhu. To se letos konalo v nedalekých a nám dobře známých Běchovicích.

Závod proběhl vzhledem k situaci za zpřísněných hygienických opatření. Ale i přes to všechno byl pro nás tento republikový přebor úspěšný!!! Na závodníky čekala perfektně vyznačena 2km trasa. Naši bojovníci v pověstných zelených dresech reprezentovali náš oddíl vzorně. V kategorii mladších žáků vybojoval mistrovský titul Jan Machalicky! Honzíkovi děkujeme za krásný závěr této podivné sezóny. Velký dík patří i jeho celé rodině za podporu . která je na jedničku. Jeho úspěch je pro nás znamením ,že má smysl

trénovat i v těchto nelehkých podmínkách. Po celou dobu zhoršené epidemiologické situace náš oddíl fungoval alespoň on-line. Ihned po uvolnění opatření pomohli i někteří rodiče, kteří sami běhají a děti trénovaly po malých skupinkách. Nepřestaly se hýbat!! A to bylo nejdůležitější.

Přejeme všem klidné a spokojené Vánoční svátky a co nejpříjemnější start do roku 2021!!!



Zuzana Olšanová a Karolina Hanáková ŠSK Újezd na Lesy 

foto:Jan Jech

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!