Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Aktuálně 25.6.2020

26.6.2020. Kategorie: Oddíl

Dobrý den,

zasílám Vám několik posledních informací před prázdninami:

1. Byli jsme pozváni na kros Jarní běhání, který pořádá atletika Jižní město a je v sobotu 27.6.2020. V příloze zasílám propozice a všem doporučuji účast.

2. Letos jsme se rozhodli trénovat do doby odjezdu na soustředění a to 2 x týdně na atl. stadionu a to v případě Vašeho zájmu. Tréninky budou probíhat v pondělí a středu od 18:00 hod - 19:30 hod. Žádám všechny, aby vyplnili v příloze u jednotlivých dnů, zda se zúčastní či ne . Napíšete u data vždy ano/ne. Prosím odeslat nejpozději zítra 25.6. do 17:00 hod. na moji adresu.
Vyplní všichni!!! Tréninky v době prudkého nepřetržitého deště by samozřejmě nebyly.

3. Poslední možnost výměny treter či nákupu oblečení je pondělí 29.6. na tréninku, ale potřebuji předem a to nejpozději rovněž zítra 25.6. do 17:00 hod. vědět, kdo co potřebuje. (musím zařídit vyzvednutí ze školy, která je uzavřená v důvodu rekonstrukce).

Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!