Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Aktuálně 1.9.2020

2.9.2020. Kategorie: Oddíl

Dobrý den,

jak jsem slíbila, pokusím se Vám shrnout ty nejdůležitější body do jednoho mailu.

1. Příspěvky - platíme ve stejné výši a to za celý školní rok 2020/21 ve výši 4.000,- Kč. Vybírat se bude hotově na tréninku vždy v pondělí a čtvrtek oproti předání příjmového dokladu. Termíny vybírání jsou: 3.9., 7.9, 10.9., 14.9 a 17.9.

2. Letos jako každý rok máme vypsaný Újezdský pohár v přespolním běhu, který letos poprvé máme vyhlášený na školní rok a ne na kalendářní rok. ´Tudíž první závody jsou v září 2020 a poslední v červnu 2021. Zasílám první část termínovky. 

dráha_od_září_2020_po_CORONAVIRU.pdf

Podrobné propozice závodů budete dostávat mailem od trenérky Jany Teplé. Děti si sbírají body, které pečlivě zaznamenává průběžně do tabulky trenér Dan Caldr a budou k nahlédnutí a kontrole na našich stránkách. Již tuto sobotu probíhají první velice příjemné závody v
Dolních Počernicích, které rozhodně doporučuji i všem našim nováčků. Všichni se hlásí dle propozic, které znovu přikládám na oddíl ŠSK Újezd nad Lesy. Všichni, kdo mají již oddílové triko nezapomenou v něm závodit!

3. Jak jistě víte, probíhá od loňského roku kompletní rekonstrukce obou tělocvičen a přilehlých prostor, termín dokončení je vypsán na polovinu října. Co to pro nás znamená? V případě vytrvalého deště nemáme kde trénovat a trénink se nemůže konat. Drobné mrholení nás ale nezastaví. Musíme to prostě ještě chvilku vydržet a odměnou bude krásná moderní tělocvična. Jen informace pro naše nováčky, upřednostňujeme po celý rok tréninky venku, samozřejmě v případě prudkých dešťů nebo velkého mrazu venku být nemůžeme. Máme osvětlení stadionu, což nám velmi pomáhá. A závody? Ty se konají za jakéhokoliv počasí tzn. i v dešti.

4. A s tím souvisí oblékání. Jak chodit oblečení? Běžecká obuv, sportovní triko,. legíny, a přes triko buď běžecká funkční mikina či běžecká bunda. Až se ochladí, nutno přidat ještě ještě jednu vrstvu, slabé prstové běžecké rukavice a běžeckou čepici.

5. s tím souvisí i nákup drezů a běžeckých věcí. Každý náš atlet musí mít v základním vybavení běžecké tretry s hřeby, které po celou dobu aktivní činnosti v oddíle od nás má propůjčené zdarma. Když Vám budou malé, vyperete je a donesete a vyfasujete větší.

Drezy: každý musí mít povinně běžecké triko a k tomu běžecké oddílové kalhoty v oddílových barvách. To vše je k dispozici. Dále máme dlouhé běžecké legíny, dvojdílné body pro holky, pro kluky nátělníky běžecké, kvalitní funkční běžecké mikiny, běžecké oddílové čepice, oddílové běžecké ponožky. Vše i s cenami máte k dispozici v příloze. Výdej treter bude v pondělí 7.9. po tréninku. Nutná účast i rodičů na vyzkoušení. Prodej drezů bude v pondělí 14.9.2020 po tréninku. Opět nutná účast rodičů na pomoc s vyzkoušením. Vše máme ve všech velikostech. Jiné termíny nejsou možné - nelze narušovat tréninky...

6. S velkým předstihem Vám sdělujeme termín atletického soustředění v roce 2021 v Sušici, kde vyžaduji účast všech našich atletů. Termín je od soboty 24.7 do soboty 31.7.2021.

7. Omluvy nepřítomností dětí se provádí formou SMS či mailem na moji adresu, prosím dodržujte.Připomínám, že tréninky jsou 3 x týdně!!!

8. Připomínám nutnost donést obratem lékařské prohlídky (jejich platnost je jeden rok). Termín září 2020!!!


V přídě dotazů, na které jsem zapomněla dnes odpovědět, neváhejte mi napsat. Telefon v průběhu dne v zaměstnání nemohu brát.

Přeji nováčkům i naším stálým atletům úspěšné vyběhnutí do nového školního roku a hodně úspěchů.

Zuzana

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!