Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

3. kolo družstev MPD starší

12.6.2018. Kategorie: Závody

Dobrý den,

posílám propozice na poslední kolo před létem, důležitá účast!!!koukněte prosím na to a ve čtvrtek máte trénink s Jirkou a já se přijedu na skok podívat a v rychlosti proberem a napíšu si!!Kdo nebude, tak mi do pátku pošle na mail a nebo se se mnou telefonicky spojí!i ti co nemůžou!....na závodech s vámi budou Michal a Petra, tak se u nich nahlásíte a po té vám budou oporou, podporou,trenérem, tak koukejte nasbírat nějaké ty bodíky!


V pondělí 18.6. se s vámi herně rozloučím na prázdniny (mám povinnosti s holčičkama kolem loučení se školou paní učitelkou, se školkou atd)


Přemýšlejte o tom 24. neděli.....

Poslední trénink je 28.6. ve čtvrtek...........


a poslední 30.8.2018 je I. finalové kolo družstev je to ještě o prázdninách ve čtvrtek (tohle trošku nechápu, asi sportovně nejsou termíny) nejspíš budete jako já už vědět, jak vypadají vašich dětí prázdniny, pokud je někdo kdo ví, že určitě nebude, dejte mi prosím vědět, ať si dopředu udělám představu, děkuji....kdo nenapíše, automaticky s vámi počítám!!

propozice tady_:

III.kolo.pdf


děkuji a zatím mějte pěkný den


Eva

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!