Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

2.kolo MPD mladší

22.5.2018. Kategorie: Závody

Ahoj 

Krátké info z boje:-).V úterý jsem vyrazili na půdu  VSK FTVS Praha do Vokovic.Naše mladší žactvo bylo v hojném počtu dívek, ale chlapců bylo bohužel málo.(kluci opravdu Vás na závodech potřebujeme).To se odrazilo i v celkovém počtu bodů.Holky vybojovaly krásné druhé místo!! Kluci, ač statečně závodili v malém počtu neměli šanci na lepší bodový součet. Chtěla jsem Vám k závodům napsat hned po skončení. Všichni jste mi udělali obrovskou radost a to nejen výkony!!Ale i svou dobrou náladou a soudržností!!

Moc děkuji již našim ostříleným závodnicím, že byly na blízku našim nováčkům a psychicky je podporovaly a pomáhaly jim !A tak i nováčci,přestože byli nervozní, přinesli

cenné body!! Rvali jste se všichni kluci a holky do posledních metrů, centimetrů..byla radost se na Vás koukat!Odcházela jsem ze závodů s dobrým pocitem a na tu zelenou :-) co jsme měla na sobě, jsem byla díky Vám bojovníkům moc pyšná. 

par fotek v Galerii

Myslím si, že Bára s Janinou měly podobné pocity..

Těším se na další "zelenou výpravu ".

S díky Karolina

Pojď si s námi zaběhat!

Na našich stránkách vidíš časy jednotlivých tréninků, kdy tě rádi přivítáme a ukážeme ti, že atletika je krásný sport a dá se dělat s radostí, nadšením a zapálením. Neboj se vyzkoušet jeden trénink s ostatními atlety a uvidíš, že atletika může být sport právě pro tebe! Budeme se na tebe těšit!